سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترندهای وب

نظر


مهاجرت و تحصیل و کار در خارج از کشور مطمئناً با شنیدن نام تافل به یاد شما خواهد افتاد. البته منطقی است که چنین تفکری در ذهن همه باشد، اما جالب است بدانید که تافل و گواهینامه فقط برای این موارد نیست، می تواند در حرفه شما نیز موثر باشد. اما تافل چیست و چه چیزهایی باید در مورد آن بدانید؟

تافل چیست؟

تافل ("آزمون انگلیسی برای افراد غیر بومی انگلیسی زبان") یک آزمون استاندارد است که مهارت های انگلیسی شرکت کنندگان را اندازه گیری می کند. به طور معمول، بسیاری از دانشگاه ها از نمرات تافل برای پذیرش متقاضیان استفاده می کنند. اما داوطلبان تافل محدود به متقاضیان تحصیل در خارج از کشور نیستند. هرکسی که بخواهد انگلیسی را برای هدف خاصی یاد بگیرد، می تواند در تافل شرکت کند. این افراد می توانند متقاضیان کشورهای دیگر، معلمان و اساتید کلاس های زبان، افراد عادی که می خواهند مهارت های زبان انگلیسی خود را بهبود بخشند و دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان باشند.

اما تافل معمولاً بر نحوه استفاده از زبان انگلیسی در یک محیط آکادمیک تمرکز می کند، بنابراین مدارس و دانشگاه ها به احتمال زیاد از تافل برای پذیرش متقاضیان استفاده می کنند. بنابراین در متن قسمت ریدینگ آزمون تافل شاهد استفاده از زبان انگلیسی در سطح آکادمیک و جدا از عقل سلیم و مفاهیم رایج مردم هستیم.

تافل Home Edition و آیلتس و تفاوت های آنها


اگرچه آزمون تافل پرطرفدار است و افراد زیادی تمایل دارند در آن شرکت کنند و نمره بالایی کسب کنند، اما تافل فقط یک آزمون زبان انگلیسی نیست. در واقع تست های مختلف زبان انگلیسی برای افراد غیر انگلیسی زبان وجود دارد که هر کدام برای مقاصد و مقاصد مختلف قابل استفاده هستند. اگر دانشجو هستید، احتمالا تافل برای شما مناسب تر است. با این حال، اگر برای ویزای کاری اقدام می کنید، ممکن است تافل آزمون مناسبی برای شما نباشد.

اگر می خواهید برای کار مهاجرت کنید یا مهارت های انگلیسی خود را در محل کار امتحان کنید، باید به جای تافل در آزمون زبان انگلیسی آیلتس شرکت کنید. آزمون زبان انگلیسی دیگری به نام TOEIC وجود دارد که زبان گفتاری افراد را به جای زبان آکادمیک اندازه گیری می کند و بنابراین برای یک محیط کاری مناسب تر است. شاید بتوان تفاوت آیلتس و تافل را در نحوه استفاده از آن، سطح سختی و همچنین زبان آکادمیک مورد استفاده در تافل دانست.

چه کسانی باید در آزمون تافل شرکت کنند؟

تافل در درجه اول برای کسانی در نظر گرفته شده است که می خواهند در یک دانشگاه یا برنامه تحصیلات تکمیلی در یک کشور انگلیسی زبان شرکت کنند. با این حال، افراد دیگر ممکن است تافل را برای اهداف دیگر شرکت کنند. افراد زیر می توانند در آزمون تافل شرکت کنند:

دانش آموزان برای تحصیل در دبیرستان وارد یک کشور انگلیسی زبان می شوند.

دانشجویانی که قصد ورود به کالج ها و دانشگاه های غیر انگلیسی زبان را دارند.

افرادی که می خواهند مجوز یا گواهینامه در زمینه خاصی دریافت کنند یا می خواهند مدرکی دال بر مهارت های زبان انگلیسی داشته باشند (این افراد می توانند کارکنان شرکت و معلمان انگلیسی باشند).

افرادی که برای مقاصد مهاجرتی باید دانش انگلیسی خود را نشان دهند.

افرادی که فقط می خواهند مهارت های انگلیسی خود را با استفاده از آزمون های رسمی و شناخته شده ارزیابی کنند.

طراحان این آزمون توصیه می کنند شرکت کنندگان قبل از شرکت در تافل حداقل 17 سال سن داشته باشند یا دبیرستان را به پایان رسانده باشند. این آزمون گاهی نیاز به خواندن کتاب های دشوار و دانستن واژگان دشوار دارد و قبل از این سن بیشتر افراد این سطح از زبان انگلیسی را نمی دانند. برای شرکت در آزمون تافل یا هر آزمون دیگری، بهتر است از آزمون تسلط انگلیسی استفاده کنید تا متوجه شوید سطح مهارت عمومی شما چقدر است.

خیلی ها نیازی به آیلتس ندارند و سعی می کنند تافل بگیرند. آنها افرادی با ویژگی های زیر هستند.

برای ثبتنام و شرکت در جی آر ای هوم ادیشن کلیک کنید.

انگلیسی زبان مادری آنها نیست.

زبان اصلی آموزش آنها حداقل پنج سال است که انگلیسی نبوده است.

ساختار آزمون تافل چگونه است؟

تافل آزمونی طولانی و پیچیده است، اما دانستن نحوه شرکت در آن اولین قدم برای موفقیت و کسب نمره خوب در آن است. پس بیایید انواع مختلف آزمون تافل و ساختار این آزمون را بررسی کنیم.

انواع آزمون تافل

اکثر (97%) آزمون های تافل به صورت آنلاین انجام می شود. در تافل مبتنی بر اینترنت (IBT)، شرکت کنندگان معمولاً در یک اتاق کنار رایانه می نشینند و به سؤالات آزمون پاسخ می دهند.

درصد کمی (3%) از تمام آزمون‌های تافل، آزمون‌های سنتی مبتنی بر کاغذ (PBT) هستند. مهارت‌های گفتاری در آزمون TOEFL PBT کاغذی اندازه‌گیری نمی‌شود، به همین دلیل است که بسیاری از برگزارکنندگان آزمون در نظر دارند این شکل از آزمون را حذف کنند.

در این راستا بسیاری از شرکت ها، دانشگاه ها، مدارس و کشورها مدرک تافل IBT را می پذیرند. برای شرکت در آزمون کاغذی، باید با منبع گواهینامه تافل بررسی کنید که کدام نوع از آزمون ها معتبر هستند.

چه بخواهید مهارت های خود را امتحان کنید یا تافل را به عنوان هدف خود انتخاب کنید، فرقی نمی کند کدام مدل را انتخاب کنید. تنها استثنا در قوانین آزمون تافل این است که اگر در 12 روز گذشته در تافل شرکت کرده باشید، نمی توانید دوباره در آزمون شرکت کنید.

ساختار آزمون تافل

این آزمون دارای چهار بخش است و معمولاً در مجموع 4.5 ساعت طول می کشد. چهار بخش عبارتند از:

خواندن

گوش دادن

صحبت کنید

نوشتن

متقاضی برای هر بخش 30 امتیاز می گیرد. سپس این نمرات با هم جمع می شوند و امتیاز نهایی 120 می شود.

قسمت 1: خواندن

بخش خواندن چند گزینه ای تافل. هر بخش ریدینگ سه تا چهار متن با 12 تا 14 سوال خواهد داشت. (معمولاً، تست هایی با سه بخش محتوا در بخش ریدینگ، سوالات بیشتری نسبت به تست هایی با چهار بخش محتوا دارند.) موضوع محتوا در بخش ریدینگ متنوع است و ممکن است یک موضوع آکادمیک مانند علوم، تاریخ یا ادبیات

بخش 2: گوش دادن

بخش شنیداری تافل نیز چند گزینه ای است. هر واحد شنیداری شامل چهار یا شش آیتم با شش سوال و دو یا سه دیالوگ با پنج سوال است.

بخش سوم: صحبت کردن

بخش Speaking تافل کمی پیچیده تر از بخش Reading یا Listening است. اما خوشبختانه، هر بخش اسپیکینگ همیشه از یک الگو پیروی می کند، بنابراین می توانید از قبل برای هر بخش آماده شوید.

در قسمت اسپیکینگ به هر یک از شش کار به صورت جداگانه پاسخ خواهید داد. در مرحله اول و دوم در مورد افکار و تجربیات خود صحبت خواهید کرد. چهار بخش باقی‌مانده نیز مستقل هستند و هر بخش سؤالاتی را مطرح می‌کند و از شما می‌خواهد در گفتگوها شرکت کنید و به آن پاسخ دهید.